Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΛΟΙΟΥ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ  ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΡΥΣ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΝΝΟΙ ΕΚΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΧΘΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΣΥΝΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 'EL GRECO ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ε.Ε'  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 'ΕΛΙΚΑΣ' ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΑΚΗΣ'.ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΙΧΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ WARTSILA KAI ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΝΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΒΑΡΕΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
 ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΠΗ ΔΥΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ 8 ΜΕΤΡΑ Χ 3 Μ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ.  

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗΣ 32 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΜΑΠΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΕΚΑΣΤΗ 36 mm ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ 20 ΤΟΝΝΩΝ ΠΑΛΑΓΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΓΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ
---------------------------------------------------------------------------------------------------ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΦΛΑΤΖΩΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΜΑΠΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΑΧΟΥΣ 35 mm. ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΧΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΜΕ ΑΦΛΕΚΤΟ ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ  ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΛΑΓΚΑ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΜΜΕΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ. 

ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ Η ΕΞΑΡΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ,MHXANΙΚΑ ΚΛΠ.
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΠΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΠΑΛΑΓΚΑ. 
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ (ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ MIRLES )ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 45 ΤΟΝΟΥΣ ΕΚΑΣΤΗ.
ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΜΠΕΙΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 'ΕΛΙΚΑΣ' ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΑΙΚ. ΤΣΑΤΣΑΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. - 'ΕΛΙΚΑΣ'

Στοιχεία επικοινωνίαςTΗΛ. : 210 4625242, 6944737066, 6944587001

E : elikasco@yahoo.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΓΚΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 'ΓΕΡΑΝΟΙ Ο ΛΑΚΗΣ' ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ . 
ΕΞΑΡΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ -ΥΔΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ-ΓΛΥΚΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΑΙΟΥ ΛΙΠΑΝΣΗΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ-ΔΙΚΤΥΟ ΑΕΡΟΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ- ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ-ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΙΑ  Ο ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΕΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΝΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΥΓΚΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΓΕΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ TIG ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ 100% Η ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΣΥΓΧΡΩΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΗΚΑΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΥΘΥΓΡΑΜΗΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ MIG.
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΩΡΑ ΕΦΘΑΣΑΝ.ΤΙ ΑΛΛΟ ... ΜΟΝΟ ......
WARTSILA
Wärtsilä Greece S.A
17, Posidonos Av. & 1-3, Pindou Str
183 44 Moschato
Greece
Tel.+ 30 (2) 10 4135 450 
Η Wärtsilä Corporation συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων πολυεθνικών οίκων σχεδιασμού, κατασκευής, παροχής ολοκληρωμένων συστημάτων πλοίων και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η τεχνολογική καινοτομία, οι φιλικές λύσεις ως προς το περιβάλλον και η συνολική απόδοση αποτελούν κύριες αξίες. Σκοπός της Wärtsilä Corporation είναι η συνδρομή στην αποδοτικότερη και πιο οικονομική λειτουργία των εγκαταστάσεων των πελατών της, παρέχοντας ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των εγκαταστάσεων.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ.


Η ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ WARTSILA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΗΧΑΣΤΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ.
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗΣΕΙΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ -ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡΣΥΝΧΡΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΕΙΣΙ ΚΑΛΟΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΗΛΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΖΕΣ.
                                                                         ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΡΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ MIG.


ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΠΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ.

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΛΕΟΝ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 
ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: